top of page
Allchem

WATERONTHARDERS

Waterontharders die niet alleen zacht zijn voor uw water, ook voor uw portemonnee!

Een waterontharder waar u jarenlang plezier aan beleeft? De professionals van Allchem staan voor u klaar voor het onderhoud, jaarlijks nazicht en de installatie van uw waterverzachter. Wij komen bij u langs voor alle merken.

Wij bieden steeds opnieuw dezelfde uitmuntende service aan een betaalbare prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid komen bij ons op nummer 1.

Waterontharders op maat

Voor iedere behoefte hebben wij de juiste waterontharder. Zo hebben particulieren baat bij een huishoudelijke waterverzachter. Restaurants en kleine appartementen zijn het best gesteld met een semi-industriële waterontharder en bewoners van grote appartementen en bedrijven hebben dan weer het meeste aan een industriële waterverzachter.

Ontelbare voordelen te ontdekken

Kalk is een boosdoener voor uw huishoudelijke toestellen die in aanraking komen met water. Misschien hebt u dit al gemerkt, aan uw waterkoker bijvoorbeeld. Naast kalk vormen ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers een gevaar voor de levenskwaliteit van uw toestellen en waterleidingen.

Zacht water is een echte must en heeft een positieve invloed op uw hygiëne, het algemeen welzijn en de levensduur van al uw waterleidingen en toestellen

Overal zult u de voordelen ervaren! Als u een bad neemt, zal u merken dat zeep veel beter schuimt, uw huid streelzacht wordt en uw haren glanzen. De vervelende kalkaanslag in uw badkamer en keuken is verleden tijd. Ook uw kleren vallen verbazend soepel. In de keuken behouden gekookte groenten hun lekkere kleur en smaak, uw drinkwater is heerlijk en zacht. Schoonmaken en afwassen gaat u zoveel beter af met zacht water.

Zelfs uw energierekening vaart bij de aanschaf van een waterontharder. Wist u dat een kalkafzetting van 12 mm al een rendementsverlies van wel 60% kan betekenen! Hoog tijd om daar verandering in te brengen.

De levensduur van uw waterontharder gaat er sterk op vooruit met de meest zuivere en kwaliteitsvolle zouttabletten. Die kan Allchem u zeker aanbieden, voor alle types waterverzachters. Vraag ons gerust naar meer inlichtingen.

Vrijblijvende offerte
Wacht niet langer om u een waterontharder aan te schaffen en ervaar zelf de talrijke voordelen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen of een offerte.

Producent zout

bottom of page