top of page
Allchem

Fabrikant en groothandel van zout

Allchem, uw groothandel in zout. Snel geleverd!

Het assortiment aan zoutproducten die wij u als groothandel kunnen aanbieden is bijzonder groot. De zoutproducten van Allchem zijn steeds gefabriceerd door onze leveranciers onder de strengste iso-normen, zo bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. Wij kiezen voor het zout van Esco en Salins, de 2 grootste producenten op Europees niveau.

Ronde zouttabletten van de beste soort

U bent een grote verbruiker of voortverkoper van zouttabletten? U bent als installateur van chauffage en sanitair op zoek naar de beste zouttabletten? Of wenst u als particulier betrouwbare zouttabletten aan de beste voorwaarden? Reken dan op Allchem!

Wij beschikken over zouttabletten van Axal-Pro, de keuze van de vakman met de hoogste zuiverheidsgraad en de beste bescherming voor uw waterontharder. Deze tabletten bevatten weinig zoutstof. Het resultaat: veel minder verbruik en lage onderhoudskosten van uw installatie. We verdelen ook zouttabletten van Regenit, met hoge zuiverheid.

Voedings- en nijverheidszouten, zeezout van zuivere kwaliteit

Zout voor bakkerijen, vlees- en visverwerking, ziekenhuizen, restaurants of hotels? Zoutmarkt Allchem is dé groothandel voor alle voedingszouten. Wij verdelen zeezout, keukenzout, grof en fijn zeezout van uitermate zuivere kwaliteit.

Maak kennis met Salins, de expert voor alle zouten. ‘Le saunier de camargue’ is zout zonder toevoegingen geschikt voor biologische landbouwproducten. Het beste van de natuur! Wij bieden met de Esco voedingszouten en nitriet pekelzout de hoogste zuiverheid.

Ook voor technisch zout kan u bij Allchem terecht voor voeding, landbouw, industrie en industriële waterontharding.

Goed voorbereid op de winter

Als groothandel van zout mag ook strooizout in België niet ontbreken. Wij bieden u dooizout in kleine en grote zakken, maar steeds zuinig in gebruik. Ons gemalen en gekalibreerd steenzout biedt preventief gestrooid een antislip werking bij ijzelvorming.

Zwembadzout voor zuiver zacht water

Kristalhelder water? Daar kan het zwembadzout van Allchem voor zorgen. Wij zijn importeur en distributeur van speciaal zout voor zwembaden, Marina Plus esco zonder stabilisator, Neprune salains met stabilisator (voor openluchtzwembaden). Herontdek het pure en eenvoudige plezier van zacht zwembadwater met dit duurzame en zuinige zwembadzout.

Zoutstrooiers - sneeuwschuivers winterdienst groot en klein
VERDELER CARIMA - producten Industrial cable lubricants http: //www.carima.biz
Glijmiddelen voor vezelkabels en electrische kabels GLISS F - BIOSOL 95

Wenst u meer inlichtingen over ons zoutaanbod? Wij geven u graag onze ongezouten mening. Neem vandaag nog contact op met Allchem voor het beste advies op maat!

Producent zout

bottom of page